Breng op een eenvoudige wijze de ideeënstroom op gang!

 

Beste bezoeker,

 

  • Vraagt u zich ook wel eens af waarom er zo weinig ideeën in uw ideeënbus terecht komen?
  • Moedigt u uw medewerkers aan creatiever te zijn maar komt daar in de praktijk weinig van terecht?
  • U weet dat innovatie voor uw bedrijf tegenwoordig van levensbelang kan zijn.

 

Iedere organisatie is tegenwoordig haast genoodzaakt om te investeren in de creativiteit van haar medewerkers. Maar dit blijkt in de praktijk makkelijker gezegd dan gedaan. Uit onderzoek komt naar voren dat in ons land amper 1 idee per werknemer op jaarbasis wordt ingebracht. 

 

Veel weerstand om iets aan een idee-arme omgeving te doen komt vaak voort uit een aantal misvattingen. Men leeft bijvoorbeeld in de veronderstelling dat creativiteit iets is dat bij bepaalde beroepsgroepen hoort. Of alleen is voorbehouden aan mensen die werken op de centrale afdeling van een organisatie, zoals research en development.

 

In de trainingen van WakeUp-YourMind wordt in eerste instantie aandacht besteed aan de overtuigingen die ten grondslag liggen aan de beeldvorming die men heeft over creativiteit. Verder maken de deelnemers kennis met verschillende creatieve denktechnieken en concepten. Hierdoor is men beter in staat problemen op te lossen en de innovatiekracht te vergroten.

 

Ton Verbeek heeft veel ervaring opgedaan met het geven van trainingen op het gebied van Creativiteit en Innovatie. Met de handvatten die u tijdens de trainingen krijgt, kunt u straks zelf in uw eigen werkomgeving aan de slag. Het gevolg: meer ideeën, extra besparingen, en een sterkere concurrentiepositie.