Breng op een eenvoudige wijze de ideeënstroom op gang!

 

Beste bezoeker,

 

  • Vraagt u zich ook wel eens af waarom er zo weinig ideeën in uw ideeënbus terecht komen?
  • Moedigt u uw medewerkers aan creatiever te zijn maar komt daar in de praktijk weinig van terecht?
  • U weet dat innovatie voor uw bedrijf tegenwoordig van levensbelang kan zijn.

 

Iedere organisatie is tegenwoordig haast genoodzaakt om te investeren in de creativiteit van haar medewerkers. Maar dit blijkt in de praktijk makkelijker gezegd dan gedaan. Uit onderzoek komt naar voren dat in ons land amper 1 idee per werknemer op jaarbasis wordt ingebracht. Hierdoor laten we heel wat kansen liggen, om ons bedrijfsresultaat te verbeteren.

 

Veel weerstand om iets aan een idee-arme omgeving te doen komt vaak voort uit een aantal misvattingen. Men leeft bijvoorbeeld in de veronderstelling dat creativiteit iets is dat bij bepaalde beroepsgroepen hoort. Of alleen is voorbehouden aan mensen die werken op de centrale afdeling van een organisatie, zoals research en development.

 

Tijdens een training van WakeUp-YourMind ervaren deelnemers zelf dat die beeldvorming niet klopt. Iedereen kan een belangrijke bijdrage leveren aan een meer idee-rijke organisatie. Door nieuwe technieken en concepten toe te passen, wordt de creativiteit gestimuleerd. Hierdoor is men veel beter in staat om problemen te zien en op te lossen. 

 

Ton Verbeek heeft veel ervaring opgedaan met het geven van trainingen op het gebied van Creativiteit en Innovatie. Zowel bij grote als kleine organisaties. Met de handvatten die u tijdens de trainingen krijgt, kunt u straks zelf in uw eigen werkomgeving aan de slag. Het gevolg: meer ideeën, extra besparingen, en een sterkere concurrentiepositie.