'Als je denkt wat je altijd gedacht hebt, krijg je het resultaat dat je altijd hebt gekregen' 

 

Hieronder enige referenties:

 

‘Verhelderend om nog meer inzicht te krijgen in het methodisch innoveren van producten' Marc van Megen, Industrial Designer.

 

WakeUp-YourMind heeft voor Achmea Nederland activiteiten verricht in het kader van procesmanagement. Locatie: Achmea congrescentrum, Zeist.

 

'Wat een eye-openers! Verder een erg ontspannen sfeer, veel interactie en een duidelijke uitleg. Goede tools en tot de verbeelding sprekende voorbeelden uit de praktijk' W. Heetman, TU-Eindhoven, afdeling technische bedrijfskunde.

 

WakeUp-YourMind gaat binnenkort activiteiten verzorgen in opdracht van een expertisecentrum in de Randstad. Doelgroepen: managers, beleidsmedewerkers en andere professionals in transitie.

 

'De stukjes en puzzels op deze site zijn iedere keer weer een inspiratiebron voor ons team'. Johan Weggemans, informaticus, Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium.

 

WakeUp-YourMind heeft een intensieve driedaagse training verzorgd voor de machinebouwer Wemo BV in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u het menu 'case' hiernaast aanklikken.

 

WakeUp-YourMind gaat een aantal activiteiten verzorgen voor de Industriële Kring Twente, één van de grootste netwerkorganisaties in Nederland.