Voornemens

 

Beste bezoeker,

 

Ten eerste wens ik u een inspirerend 2016 toe. Wellicht kan deze site een bijdrage leveren om in het nieuwe jaar uw voornemens op het gebied van innovatie te realiseren.

 

Ook in 2016 kunt u weer verschillende puzzels en artikelen vinden op deze site. Het belangrijkste doel hiervan is om de innovatiekracht te vergroten.

 

Daarnaast verschijnen er ook regelmatig artikelen op managementsite.nl. Zo kunt u nu meer te weten komen hoe u effectief Lean kunt toepassen. Want wist u dat slechts weinig organisaties dit concept succesvol weten in te zetten. Zeker op de lange termijn. Hoe komt dat? En wat moet je als manager doen om hier wel de vruchten van te plukken?

 

Antwoord op dit soort vragen vindt u nu op deze site. Met de nodige aansprekende voorbeelden. Waarom weet bijvoorbeeld een Nederlandse gemeente wel succesvol Lean toe te passen, maar een Duitse autofabrikant niet? En hoe kan een Europese textielfabrikant de concurrentie aangaan met weverijen in Bangla Desh? En welke bijdrage kan de werkvloer leveren aan de innovatie bij een fabrikant van frisdranken? Meer hierover:

 

https://www.managementsite.nl/echte-leanmanager

 

 

Ton Verbeek