Goede ideeën zijn vaak meer waard dan een jaar lang hard werken

 

Voor een stroom van nieuwe ideeën zet u daarom een ervaren specialist aan het werk. Bij WakeUp-YourMind is men gespecialiseerd in het ontwerpen van workshops en trainingen die de ideeënstroom in uw organisatie op gang kunnen brengen. Zowel op individueel als op organisatorisch niveau. Om de continuïteit van de ideeënstroom te waarborgen biedt WakeUp-YourMind ook begeleiding na de training aan.

 

Persoonlijke gegevens eigenaar 

Ton Verbeek studeerde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In het verleden was hij ondermeer werkzaam als docent economie en bedrijfseconomie in het hoger beroepsonderwijs. Daarnaast heeft hij veel ervaring opgedaan in het opzetten en het geven van trainingen. Verder heeft hij twee trainersopleidingen gevolgd op het gebied van creatief denken. In 2006 heeft hij WakeUp-YourMind opgericht met als doel organisaties te ondersteunen bij het genereren van nieuwe ideeën om hiermee de innovatie te stimuleren.

Tenslotte heeft Ton de laatste jaren intensief studie gemaakt van de Japanse Kaizen-filosofie en het  Japanse ideeënmanagement. In zijn activiteiten voor zijn trainingsbureau laat hij zich hierdoor inspireren.